- Reklama -magazín
HomePro ženy3 ženské omyly, které nám ničí zbytečně vztah! Přestaňme s tím!

3 ženské omyly, které nám ničí zbytečně vztah! Přestaňme s tím!

-

Na věku skutečně nezáleží. Každá žena touží po své osudové lásce, být milována a milovat. Láska je jakýmsi světem něžného pohlaví, který jí dává smysl a chuť bojovat. Až natolik, že často ve jménu lásky páchá škody, kterým ale neškodí jen svému partnerovi, ale zejména sobě. Milé dámy, v duchu následujících mýtů se snažíme přesvědčit naši polovičku, že my jsme právě ty osudové ženy, jen abychom ho získali. Nedejme se zmást a přestaňme s tím. Takové nás muži nechtějí!

Snažíme se o dokonalost

Na každém kroku se setkáváme v médiích s „dokonalými“ ženami. Vzhled jako z titulky časopisu, chování vhodné královny či vždy usmívající tvář. A tím si máme vybudovat úctu a respekt od opačného pohlaví? Reálný život je o úplně něčem jiném. Pokud se budeme hrát na dokonalé princezny, muže jednoduše rychle zunujeme. Jakmile muž zjistí, že žena, která mu vstoupila do života, je až příliš dokonalá, příliš dobrá a příliš ochotná splnit mu všechny jeho přání, ztratí zájem. Muži totiž nechtějí dokonalou ženu. Chtějí zajímavou ženu. A v tom je ten rozdíl.

Uvolněte napětí v těle a zlepšete svůj spánek. Jak? Odpověď je čokoláda.

Chtějí ženu, ne erotickou hračku

Další mýtus, ve kterém žije mnoho žen. Mužské reakce na časopisy s podtónem erotiky jsou velmi matoucí. Při pohledu na ně, ano, páni žasnou od nadšení, avšak od ženy, manželky, matky jejich dětí chtějí něco hlouběji, něco víc. Chlap netouží po tom, aby šel do postele s ženou, která ho nemá čím překvapit. Nemotivuje ho, když ji už viděl. Chce si ji totiž rozbalovat jako dárek, chce ji poznávat postupně … Jinak zařadí ženu do kolonky „jen další krátkodobá známost“. A to nechceme.

Máme strach, že nás opustí

Strach dokáže divy. Dělá z nás zranitelnější bytostmi. Ba co hůř, nutí nás ztratit naši podstatu, naši duši. Doposud jsme fotbal nenáviděli, ale pocit, že nás bude milovat ještě více, odrazu jsme obrovské fanynky. Proč měníme naši podstatu? Když se zeptáte muže, co považují za největší nátlak ve vztahu, většina se shodne v tom, že nejhorší je žena, která z partnera udělá modlu a kolem něj soustřeďuje celý svůj svět. Jak je svět světem, muž si vážil jen takovou ženu, která vždy zůstala sama sebou, ať se děje co chce.

Mohlo by Vás zajímat

spot_img